2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kuncze szerint a baloldalon elhomályosulhatott a cél

Kuncze Gábor szerint nem elég a kormányváltáshoz, ha csak három baloldali ellenzéki párt fog össze a választásokra.

A Szabadelvű Polgári Egyesület elnöke szerint az MSZP–Együtt–PM és a Demokratikus Koalíció új ellenzéki megállapodásával sokan elégedetlenek. „Vannak, akik pártként el fognak indulni, nem fognak bejutni, de 1-2 százalékot a közösből elvisznek. Ezt végig kellene gondolni, hogy ővelük mit kezdenek – mondta Kuncze Gábor, hozzátéve: ennek nyilván lenne ára. – Tehát azt az árat lehet, hogy érdemes lenne megfizetni, hogyha valaki abban gondolkodik, hogy kormányt akar váltani. Erről is beszéltünk már, hogy ha van egy világos szempont, egy cél, le akarom váltani a kormányt, akkor ennek rendelek alá mindent. Ha vannak egyéb céljaim, hogy én be szeretnék jutni, én a listán előrébb szeretnék lenni, akkor ez a cél már elhomályosul, és a helyére lépnek más célok. Lehet, hogy ennek a következményeit látjuk most éppen” – mondta az SZDSZ volt elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

A Chelsea után a Manchester United is érdeklődik Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott védője iránt – értesült Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértő a Metropol beszámolója szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!