2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Belföld

Kulka és Alföldi neve is felmerült főpolgármester-jelöltként

Kulka János és Alföldi Róbert színészek neve is felmerült a baloldal főpolgármester-jelöltjeként – a Népszabadság szerint.

Kulka nevét a Demokratikus Koalíció, Alföldiét az Együtt–PM dobta be. A lap szerint ezeket a jelölteket biztosan nem fogadná el az MSZP, a szocialisták ugyanakkor nem ragaszkodnak egyértelműen a már megnevezett jelöltjükhöz, Horváth Csabához. A párt köreiben felmerült, hogy Tóth József angyalföldi polgármestert kellene indítani, igaz, ő már 2010-ben is visszautasította a lehetőséget. Az Együtt–PM már jelezte, hogy Horváth Csabát nem támogatják, a Bajnai-szövetség Karácsony Gergely jelöltsége mellett szállhat síkra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!