2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Kulka és Alföldi neve is felmerült főpolgármester-jelöltként

Kulka János és Alföldi Róbert színészek neve is felmerült a baloldal főpolgármester-jelöltjeként – a Népszabadság szerint.

Kulka nevét a Demokratikus Koalíció, Alföldiét az Együtt–PM dobta be. A lap szerint ezeket a jelölteket biztosan nem fogadná el az MSZP, a szocialisták ugyanakkor nem ragaszkodnak egyértelműen a már megnevezett jelöltjükhöz, Horváth Csabához. A párt köreiben felmerült, hogy Tóth József angyalföldi polgármestert kellene indítani, igaz, ő már 2010-ben is visszautasította a lehetőséget. Az Együtt–PM már jelezte, hogy Horváth Csabát nem támogatják, a Bajnai-szövetség Karácsony Gergely jelöltsége mellett szállhat síkra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!