2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Külföldi titkosszolgálatok is részt vettek a kémügyben?

Külföldi titkosszolgálatok részvételére utalt a kémügyben Gulyás József volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő is a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A politikus szakértőként vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésein.

Szerinte az iratok nyilvánosságra hozása veszélyes lehet, hiszen kiderülne belőlük, hogyan működik a titkosszolgálat, ezért csak a Szilvásyék ténykedéséről szóló vádiratot és az ítéletet tenné közzé. „Számomra nyilvánossá vált információk alapján úgy látom, hogy rendkívül súlyos, a Magyar Köztársaság történetében példátlanul súlyos ügyről van szó. Három ízben kapott a bizottság ilyen vagy olyan módon tájékoztatást az üggyel összefüggésben az elmúlt másfél év során, és azt kell hogy mondjam, ennek ismeretében nehéz úgy tenni, mintha kitalációval kapcsolatban folytatna eljárást az ügyészség vagy kitalációval kapcsolatban hozott volna döntést a bíróság” – fogalmazott Gulyás József.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!