2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Mágnás Miska 13:00

Belföld

Kubatov: Gyereklelkeket kell megmenteni

A jövő generációjának épülnek a stadionok – ezt a Fradi elnöke mondta a Hír Televízió P8 című műsorában. Kubatov Gábor szerint a fiatalokat kell megszólítani és elérni, hogy lemenjenek játszani és megtanuljanak hinni a csapatmunkában.

A klubelnök a Ferencváros múlt heti stadionavatójáról szólva azt mondta: nem rendítette meg, hogy voltak, akik kifütyülték, szerinte ez a Fradi-elnökök sorsa. Kubatov Gábor az új beléptetőrendszerről is beszélt. Azt mondta: a vénaszkennerrel csak azoknak van problémájuk, akik a balhét keresik. A Ferencváros elnöke szerint ők viszont nincsenek sokan, ezért nem veszítenek sok szimpatizánst.

„Miért építünk stadiont? – mindig az a kérdés. Meg egyáltalán, miért vezetünk egy sportklubot? Azért, mert gyereklelkeket kell megmenteni. Ebben a stadionban is gyereklelkeket kell megmenteni. Mert az egy primér cél, hogy a csapat nyerjen. A másodlagos cél, hogy ennek a csapatnak legyen néhány jó játékosa, olyan játékos, gondoljunk csak Böde Danira, akit érdemes követni. Hogy egy csomó gyerek kezdjen el majd sportolni miatta, jöjjön ki meccsre, ezért kell a családoknak ott lenni. Aztán jöjjön el a Fradiba futballozni. A dolog rosszul néz ki, mert 1000 gyerekből csak 1-2 lesz tehetséges, NB I-es játékos, de a többi 999-nél vagy 998-nál lehetőséget kapunk arra, hogy jobb emberek legyenek. Olyan emberek, akik megtanulnak csapatban dolgozni, hisznek a munkában, segítik a gyengébbet” – fogalmazott a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A Kubatov Gáborral készült teljes beszélgetést itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!