2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Befejeződtek a központi írásbeli felvételi vizsgák a középiskolákban

75 ezer diák tett központi írásbeli vizsgát ma délelőtt. A kijelölt 535 helyszínen szigorú járványügyi szabályok mellett zajlott a felvételi előbb magyar nyelv és irodalomból, majd matematikából. A diákok szerint nem volt nehéz az idei teszt.

  • Befejeződtek a központi írásbeli felvételi vizsgák a középiskolákban

 

 

Korábbi anyagok: 

 

Középiskolai felvételi

Körülbelül 75 ezer tanuló kezdte meg a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgákat. A magyar nyelv és irodalom, illetve matematika feladatsorokból álló vizsgákat 535 helyszínen rendezik. Az intézményekbe kizárólag testhőmérséklet-mérést követően, maszkban lehet belépni, egy teremben legfeljebb 10 tanuló lehet. A felügyelő tanároknak kötelező, a vizsgázóknak csak ajánlott a maszk viselése.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Böröcz László: Gyanús szerződéseket kötött a Budavári Önkormányzat

Böröcz László: Gyanús szerződéseket kötött a Budavári Önkormányzat

Újabb korrupciógyanús ügy bontakozik ki Budapest I. kerületében! A helyi Fidesz azt állítja, hogy a baloldali vezetésű városrész jelentősen túlárazott beszerzést hajtott végre. A Fidesz szerint a polgármester összesen mintegy 17 millió forintot fizetett ki egy 8 millió forintos munkáért. Ráadásul V. Naszályi Márta még kitüntetést is adott a kivitelező cégnek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!