2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Kövér: Olyan bűnöket készülnek elkövetni, amit utoljára a nácik tettek

A náci emberkísérletekhez hasonlította a genderizmust Kövér László. A hasonlatot egy publicistától kölcsönözte a házelnök.

  • Kövér: Olyan bűnöket készülnek elkövetni, amit utoljára a nácik tettek

Kövér László az Echo TV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy fel kell lépni az ellen, hogy állami pénzből oktassanak szélsőséges tudományokat. Az Országgyűlés elnöke szerint az egyetemi autonómia nem jelent társadalmon kívüliséget, ezért a politikának is van beleszólása abba, hogy milyen oktatásra mennek az adóforintok.

„Az, amit genderizmus néven összefoglalóan alkalmaznak itt néhányan, és tudományként próbálják meg feltüntetni, az egyrészt ideológia, másrészt pedig egy olyan kísérletnek a szellemi megalapozása, ami semmivel sem jobb, mint mondjuk az eugenetika, a náci időkben. Tehát szerintem azok, akik magukat most liberálisnak nevezik, olyan bűnöket követnek el, vagy készülnek elkövetni az emberiség ellen, amit utoljára a kommunisták vagy a nácik követtek el. És ez ellen nem csak tiltakozni kell, hanem meg kell szüntetni ennek a lehetőségét. Legalábbis ezt közpénzből ne lehessen csinálni” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!