2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Bayer show

Kövér László színvonaltalan sületlenségnek tartja a Bloomberg vádjait

Gyenge próbálkozás a visszavágásra - így reagált az Országgyűlés elnöke a Bayer show-ban arra, hogy az amerikai Bloomberg szerint Magyarország beleavatkozik az Egyesült államok belügyeibe.

  • Kövér László színvonaltalan sületlenségnek tartja a Bloomberg vádjait

Kövér László szerint az amerikai hírportál azért állítja ezt, mert Donald Trump letartóztatását követően Orbán Viktor közösségi oldalán kiállt az egykori amerikai elnök mellett. Az Országgyűlés elnöke kiemelte: akkor avatkoznának be az Egyesült Államok belügyeibe, ha többmilliárdos tiltott kampányfinanszírozásban vennének részt.

Akkor avatkoznánk be mi az Egyesült Államok belügyeibe, hogyha mondjuk teszem azt, csak a nagyságrendek miatt nem forintba, hanem dollárba számolva 3 milliárd dolláros tiltott kampányfinanszírozásban vennénk részt, mondjuk Trump elnök úr leendő kampányára. Ott az amerikai-magyar diaszpórában a mikroadományokból összejönne hirtelen 3 milliárd dollár, és akkor valaki felfedezné, hogy e mögött tulajdonképpen a magyar kormány állna, akkor, ha ez megtörténik, akkor azt gondolom, hogy a Bloomberg jogosan óbégat, addig ez még viccnek is rossz

- mutatott rá Kövér László.

NATO-csatlakozások ügye

Finnország és Svédország kéri, illetve kérte Magyarország hozzájárulását a NATO-ba való felvételre, akik hazánk akaratával szemben a legminimálisabb tiszteletet sem tanúsították - errők is beszélt a házelnök a Bayer showban. Kövér László emlékeztetett:

amint Magyarország megadta a hozzájárulását Finnország csatlakozásához, másnap a finnek azonnal beléptek a Magyarországgal szemben az Európai Bíróság előtt zajló LMBTQ-perben.

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!