2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Belföld

Kósa Lajos: Hozzászoktunk a 6-1-hez, most pedig 3-2

A mostani önkormányzati választás megmutatta, hogy fel van találva az instant önkormányzati győzelem receptje – fogalmazott Kósa Lajos az Alapjogokért Központ keddi konferenciáján. Vagyis arról van szó – a Fidesz alelnöke szerint – hogy bele kell keveredni valamilyen országos felháborodást kiváltó botrányba, akkor biztos a győzelem.

  • Kósa Lajos: Hozzászoktunk a 6-1-hez, most pedig 3-2

 

Kósa Lajos utalt a Borkai-ügyön kívül a Wittinghoff-ügyre, a zuglói botrányokra és a kispesti korrupciós ügyre is. G. Fodor Gábor szavait idézve hozzátette, egy biztos, az váltott ki általános felháborodást, karakteridegennek bizonyult.

Mint tudjuk, egyetlenegy botrány felülírja az egész életművet

– fűzte hozzá.

A Fidesz alelnöke – utalva Gyurcsány Ferenc szavaira – kiemelte, a számok ismeretében lehet az eredményt úgy értelmezni, hogy elkezdődött a Fidesz Waterlooja, de ezt a Waterloot bármely nyugat-európai ország bármelyik politikusa azonnal aláírná. Labdarúgó hasonlattal élve Kósa Lajos úgy fogalmazott, hozzászoktunk a 6-1-hez, most pedig 3-2.

A mostani választásra egy duális szerkezet alakult ki és duális szerkezetben nem lehet 40 százalékos eredménnyel győzni, ezért minden olyan önkormányzatot elveszítettünk, ahol nem volt meg az 51 százalék 

– mutatott rá. 

A kormánypárti politikus szerint a duális rendszerben a 3-2-es eredmény rendkívül jó és el kell felejteni a korábbi 6-1-et. 

Kósa Lajos leszögezte, mindenki aki azt mondta, hogy Magyarországon nincs demokrácia, az aljas hazudozó. 

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!