2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Kósa: Ez a gyurcsányi összeesküvés

Bokros Lajos Gyurcsány Ferenc jelöltje – Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető igazgatója szerint.

Kósa Lajos Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta, szocialista minisztertől az MDF miniszterelnök-jelöltjéig Bokros Lajos minden volt már, mostani főpolgármesteri jelölésén pedig mélységesen felháborodna, ha baloldali lenne.

– Igazából megint mi történik? Gyurcsány Ferenc ott ült egyébként a Falus Ferenc lemondása, sajtótájékoztatója közvetítésének hátterében, elégedetten mosolygott, mert megint a gyurcsányi forgatókönyv érvényesül. Most nem tudom, hogy összejátszik-e a PM-mel, vagy az Együtt-tel, vagy kikkel, de a napnál világosabb, hogy ez a gyurcsányi összeesküvés, vagy ilyen forgatókönyv, és egyébként ilyen értelemben Bokros Lajos Gyurcsány Ferenc igazi jelöltje – fogalmazott a Fidesz ügyvezető igazgatója.

Tekintse meg a Kósa Lajossal készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!