2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Kósa: Együttműködésre képes vezetőket válasszanak

Mintegy százezer aktivistával mozgósítja szavazóit a Fidesz–KDNP az október 12-ei önkormányzati választás utolsó hetében – jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke.

Kósa Lajos arra kérte a szavazópolgárokat, hogy együttműködő önkormányzati vezetőket válasszanak, mivel a kormány a helyhatóságok bevonásával akarja végrehajtani azt a gazdaságfejlesztési programot, amelynek alapján az uniós források 60 százalékát a kis- és középvállalkozások támogatására fordítják majd. A politikus a rezsicsökkentés folytatását és a bankok elszámoltatásának megvédését említette az önkormányzati választás fő tétjei között.

„Hogyha a politikai bizalom a kormánypárok iránt csökken, vagy adott esetben jelentősen megfordul, akkor bizony a bankok elszámoltatása és az az 1000 milliárd forint körülbelül – amit egyébként a bankok tisztességtelenül vettek el az emberektől és ezt vissza kellene juttatni, erről szól az a törvény, amit elfogadtunk –, ennek a megvédése jóval nehezebb lehet, ha egyáltalán lehetséges. Tehát azért ennek a választásnak áttételesen az a tétje országosan, hogy a választói bizalom megmarad-e a kormánypártok iránt a programjaik végrehajtásában” – fogalmazott Kósa Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!