2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Koronavírusos lett Trump ügyvédje

Koronavírusos lett Rudy Giuliani, Donald Trump személyes ügyvédje. Giuliani vezeti Trump jogászcsapatát, amely azzal próbálkozik, hogy választási csalásokra hivatkozva perekkel fordítsa meg az amerikai elnökválasztás eredményét Trump javára. Giulianit jelenleg Washingtonban a Georgetown Egyetemi Kórházban ápolják. Az elnök twitter-üzenetében azt írta: "Légy jobban mielőbb, Rudy, folytatni fogjuk!"

  • Koronavírusos lett Trump ügyvédje

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt szegedi mártírjaira emlékeznek vasárnap, majd a következő hetekben a szegedi és a város környéki áldozatok deportálásának nyolcvanadik évfordulója alkalmából - tájékoztatta a Szegedi Zsidó Hitközség az MTI-t.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK akár ki is eshet a parlamentből

A DK akár ki is eshet a parlamentből

Miután a DK és a velük szövetségben induló MSZP és Párbeszéd csak a szavazatok nyolc százalékát szerezte meg, a 2026-os országgyűlési választáson akár ki is eshetnek a parlamentből.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!