2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Kormányszóvivő: Ha Magyarország összefog, mindenre képes

Kurucz Éva a vörösiszapömlés negyedik évfordulóján a katasztrófa utáni összefogásról nyilatkozott.

Hangsúlyozta, példaértékű összefogással álltak újra talpra és fejlődtek az érintett települések.

2010. október 4-én Magyarország eddigi legnagyobb, ökológiai következményekkel járó ipari katasztrófája tíz ember életét követelte, több mint háromszázötven otthon semmisült meg, és mintegy ezren szenvedtek valamilyen kárt.

„Új otthonok épültek, a települések talpra tudtak állni és fejlődni tudtak. Kolontár és Devecser örökké emlékeztet mindannyiunkat, hogy ha Magyarország összefog, mindenre képes” – mondta Kurucz Éva.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!