2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Körbevették a Corvinus épületét

Élőlánccal vették körül a Corvinus Egyetem központi épületét a Hallgatói Hálózat képviselői.

A diákok a 62 évnél idősebb oktatók nyugdíjazása ellen tiltakoztak, és követelték a felsőoktatási forráskivonások leállítását. Az egyetem előtt 200 diák jelent meg, az élőlánchoz ezúttal csatlakozott néhány egyetemi tanár is. „A legfontosabb, hogy kiálljunk az oktatókért. Mi nem hisszük, hogy normális dolog, hogy az oktatóink negyedét elküldik. Nagy részük magas színvonalon oktat és kutat, tudósokról van szó. Erről az egyetemről szélnek eresztenék az oktatók krémjét. Ez ellen vagyunk most itt” – fogalmazott Nemes Balázs, a megmozdulás egyik rendezője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!