2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Korábban Szabó Tímea is hivatkozott az „álmentő” beszámolójára

A Párbeszéd képviselője már április végén felemlegette a hírhedt „álmentős videóban” szereplő Németh Athina által elmondottakat.

  • Korábban Szabó Tímea is hivatkozott az „álmentő” beszámolójára

Úgy tűnik, nemcsak az MSZP-t, de a Párbeszédet is sikerült megtévesztenie Németh Athinának. Ugyanis a magát mentőápolónak kiadó nőről nemcsak Korózs Lajos készített kisfilmet, de korábban Szabó Tímea az Országgyűlésben is hivatkozott rá, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta. Az alábbi videóban Szabó Tímea egy perc körül kezd el Németh Athináról beszélni.

A Párbeszéd politikusa visszatérő karakterként a parlament Népjóléti Bizottságában is felemlegette Németh Athina ügyét egy Müller Cecíliának feltett kérdésében. Az alábbi videóban Szabó Tímea 4:30 körül kezd el beszélni Németh Athina történetéről.

Az ügyben Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára is közzétett egy posztot a közösségi oldalán. Ebben úgy fogalmaz: „A baloldal tudatosan, valótlan tartalmú videóval akart riadalmat kelteni a magyar emberekben! Most pedig próbálják magyarázni a megmagyarázhatatlant, azonban nincs nagyobb beismerő vallomás annál, hogy a lelepleződés után rögtön eltávolították a videót az oldalaikról! Elég volt a baloldali hazugságokból, elég volt a rémhírterjesztésből! Ismerjék be, hogy hazudtak és kérjenek bocsánatot!”

Ahogy korábban mi is megírtuk, a szocialista Korózs Lajos a koronavírus miatti kórházi ágykapacitással kapcsolatos, horrorisztikus történeteket meséltetett el egy videóban, egy magát mentőápolónak kiadó nővel. A Németh Athinaként bemutatkozó nőről később kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, ezért az MSZP törölte is azt.

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!