2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Konzultációra várják a fotópályázat jelentkezőit

Konzultációra várják a kormány által elindított Magyarország365 fotópályázat amatőr és hivatásos jelentkezőit – hívta fel a figyelmet Kaiser Ottó.

  • Konzultációra várják a fotópályázat jelentkezőit

A zsűri elnöke elmondta: az érdeklődők szeptember 26-án neki és Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművésznek, október 10-én pedig Szarka Klára fotótörténésznek és Kerekes Emőke fotósnak tehetik fel kérdéseiket a Bálna Budapestben. A kategóriák első három helyezettje 1 millió, 500 ezer, illetve 300 ezer forint jutalomban részesül. Emellett az internetes közönségszavazás győztesei is 1 millió forint pénzjutalmat kapnak.

A három kategória közül, tehát a természet-táj, az épített örökségek és tárgyi örökségek, valamint a vidéki és városi életképek közül ez a harmadik nyilván a legnehezebb kategória, ezzel kapcsolatban várjuk a legtöbb kérdést. Ebben is segíteni fogunk, a képek kategóriába helyezésével kapcsolatban is, a képsorozatok számának az optimális megítélésében, bármilyen apró szakmai segítséget meg tudunk adni

- mondta Kaiser Ottó, a Magyarország365 fotópályázat zsűrielnöke.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!