2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Belföld

Konfliktusokba ütköztek a baloldali politikusok Zuglóban + videó

Csatatér kerületté változott Zugló. Ismét egymásnak estek az ellenzéki jelöltjei a városrészben. A Momentum azzal vádolta meg a regnáló polgármestert, hogy önkormányzati pénzekből kampányol. Azt is nehezményezik, hogy nem akar részt venni az előválasztáson. Horváth Csaba szerint viszont ő a legnépszerűbb és a legalkalmasabb, így fölösleges részt vennie a megmérettetésen.

  • Konfliktusokba ütköztek a baloldali politikusok Zuglóban + videó

Újabb össztüzet zúdított Zugló MSZP-s polgármesterére a Momentum. Ezúttal az MSZP-s Horváth Csaba kampányába kötött bele a liberális párt.

De nem ez az első eset, hogy a kis párt a zuglói polgármester támadja. Korábban Hadházy Ákos nevezte gyávának a kerület első emberét azért, mert nem akarja magát előválasztáson megmérettetni.

Egy nemrég megjelent felmérés szerint az ellenzéki polgármesterjelöltek közül a XIV. kerültben a Momentum embere már vezet a jelenleg regnáló Horváth Csabával szemben.

Fotó: Horváth Csaba, Zugló polgármestere 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!