2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Kocsis Máté: Úgy csinál az unió, mint ha nem létezne migránsbankkártya

A migránsok pénzelésének gyakorlata van, a migránsbankkártya működik, az unió mégis úgy tesz, mintha ez a dolog nem létezne – mondta A Fidesz frakcióvezetője a Bayer-showban. Kocsis Máté szerint a magyar kormány csupa olyan dolgot állít illetve kérőjelez meg a brüsszeli tervekről szóló kormányzati plakátkampányában, amelyek európai dokumentumokban szerepelnek és nincs rajtuk mit félre érteni.

  • Kocsis Máté: Úgy csinál az unió, mint ha nem létezne migránsbankkártya

A Fidesz frakcióvezetője a Bayer showban azt mondta: rról beszélt, hogy egyértelmű, hogy a brüsszeli bürokraták nem megfékezni, hanem megszervezni akarják a bevándorlást. Példaként említette, hogy a Frontex nem kapta meg a létszámbővítéshez beígért többlettámogatást, így nem tudja kiváltani a nemzeti határvédelmek erejét.

„Nyilván kampány van, s talán a kampány időszak mindig egy eltúlzó képet mutat a politikai vitákban egy-egy ügyről, no de ha valaki hátrébb lép a politikai csattértől és messziről nézi meg ezt az ügyet és elolvassa – nem a FIDESZ anyagait, nem a kormánynak a plakátkampányát, hanem a brüsszeli előkészítő anyagokat, a már megszületett döntéseket. ezeket fogja benne találni” – mutatott rá Kocsis Máté.

Beszélt az ellenzéki pártok esetleges összefogásáról is. Azt mondta: pénzért és hatalomért mindenre képesek. Közölte: a Jobbik pedig elárulta saját szavazóit.

„Szemkilövetés után pártoltak a jobbikhoz vagy épp radikalizálódtak a Gyurcsány kormánnyal szemben, az emberek mit szólnak hozzá, hogy az a párt aki mellett ők elköteleződtek most épp azokkal szövetkezik, meg puszilkodik a parlamentben. meg koalícióra készül akiket hogy mondjam a szíve mélyén utál mondjuk ki” – hangsúlyozta Kocsis Máté frakcióvezető.

Kocsis Máté hozzátette: vannak hitelességi szempontok is a politikában, és az ellenzék most nagyon veszélyes területre tévedt, amelynek szerinte nem lesz jó vége.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Elveszett illúziók + videó

Szélesvásznú történelem: Elveszett illúziók + videó

Egy nagyon merész és meredek témát boncolgató filmről van szó, az alkotók nagyon vékony jégen táncoltak, de végül sikerült megvalósítani a prezentációját az időszaknak. A Szélesvásznú történelemben Gazdag Gyula Elveszett illúziók című filmje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!