2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Kocsis Máté: Szégyelljék magukat, akik diktatúrát kiáltottak, és kérjenek bocsánatot!

A kormány ma benyújtja az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot. Szégyelljék magukat azok, akik diktatúrát kiáltottak - írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az MTI eljuttatott közleményében. A frakcióvezető korábban a Facebookon a 2000 után születetteknek is üzent Gyurcsány Ferencről.

Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok Magyarországtól és a magyar emberektől a világjárvány idején tanúsított viselkedésükért.

Most igazán nagy szükség lett volna az összefogásra, de ők nem támogatták sem a veszélyhelyzet meghosszabbítását, sem a járványügyben meghozott fontos intézkedéseket, és támadták azokat a szakembereket, akik védték az emberek életét, egészségét és biztonságát. A baloldal ismét bebizonyította, hogy a bajban nem lehet rájuk számítani - olvasható a frakcióvezető közleményében.

"Gyurcsány ugyanolyan simlis alak, mint amilyen volt"

A 2000 után születetteteknek üzent Gyurcsány Ferencről a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté Facebook-bejegyzésében az egykori szocialista kormányfő őszödi beszédéről, és az azt követő országos tüntetés-hullámól ír.

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmaz:

ha utánanéznek a fiatalok látni fogják, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket, köztük sok fiatalt is.

Kocsis Máté hozzáteszi, hogy most Gyurcsány éppen a fiatalok szavazatait próbálja megszerezni, tetszeleg, szépeket mond, pedig - ahogy a politikus fogalmaz - ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt.

MTI/Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!