2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Fidesz: A baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben

Úgy látszik, a baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben, a magyar családok és munkahelyek védelmében - így reagált a Fidesz az ellenzéki pártok nyilatkozataira az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést, most is az első dolguk, hogy politikailag támadják a költségvetést ahelyett, hogy a magyar családok és a gazdaság érdekeit nézné - szögezték le.

2021-es költségvetési javaslat segíti a koronavírus-járvány okozta károk kezelését, a járvány elleni védekezési alapra 3 ezer milliárd forintot, a gazdaság védelmére 2555 milliárd forintot, a gyermekes családok támogatására 2295 milliárd forintot tartalmaz - hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt a közleményben.

Ez a kormány a válságban is segíti a családokat és a vállalkozásokat szemben a balliberális kormányokkal, amelyek a válságban mindig csak elvettek, megszorítottak, adót emeltek és béreket csökkentettek

- írták.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!