2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Kocsis Máté: Ha Karácsonyon múlt volna, akkor nincs is MVM Dome

A Fidesz frakcióvezetője nem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely szombat esti bulizós posztját.

  • Kocsis Máté: Ha Karácsonyon múlt volna, akkor nincs is MVM Dome

A Magyar Nemzet megírta, a főpolgármester névre szóló pólóban bulizott a MVM Dome-ban, amely meg sem épült volna, ha rajta múlik. Kocsis Máté – aki egyébként korábban hosszú ideig a kézilabda-szövetség elnöki posztját is betöltötte – felidézte, hogyan is épült meg az MVM Dome, és hogyan viszonyult a létesítményhez Karácsony és a dollárbaloldal. 

„Glasgow-ban nyertük el 2018 nyarán a 2022-es férfikézilabda Eb rendezési jogát, ezt követően indult el a létesítmény tervezése, a beruházás valamennyi előkészületi munkája, s vállaltuk, hogy a kontinens legmodernebb és legnagyobb (multifunkciós) kézilabdacsarnokát építjük meg” – emlékeztetett a fideszes politikus. Hozzátette:

a 2019-es kampányt Karácsony Gergely végigfutkározta azzal, hogy majd ha ő nyer, akkor megakadályozza az építkezést, mert hát, ugye, a stadionstop az nagyon fontos dolog.

„Ehhez a magas színvonalú érveléshez a teljes dollármédia is felsorakozott akkoriban, lihegve a főpolgármester után. Elmondtuk akkor is, hogy a létesítmény számtalan nagyszerű programnak ad majd otthont, nemcsak a sport, hanem a kultúra terén is, kiállítások, rendezvények, miegyebek, de csak nem értettek a szóból, keltették a rossz hangulatot és a gyűlöletet minduntalan” – idézte fel a frakcióvezető. 

Kocsis visszaemlékezése szerint Karácsony megválasztását követően a főváros számos adminisztratív akadályt gördített a beruházás elé, melyek ellenére, ha késve is, de elkészült az Eb-re.

– Azóta csend van. Most meg már Karácsony is boldog használója, aminek ugyan örülünk, de azt azért szögezzük le: ha rajta múlt volna, akkor ez az épület nincs. Az a buli sincs, számtalan koncert és sportélmény sincs Európa legnagyobb csarnokában.

Nem felejtünk, főpolgármester úr!

– zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!