2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kocsis Máté: A választóknak nem ízlett a Soros-kolbász

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a választók az időközi választáson ítéletet mondtak az ellenzéki összefogásról, nem ízlett nekik a Soros-kolbász. Kocsis Máté szerint a baloldal mindenestől megbukott.

  • Kocsis Máté: A választóknak nem ízlett a Soros-kolbász

Kocsis Máté, a Fidesz Frakcióvezetője kínosnak nevezte az felszólalásában, hogy a baloldali pártok hallgattak a borsodi időközi választáson történtekről. A Jobbik pedig követve az elnökük tegnap megkezdett magatartását, csak a vagdalkozás és a vereség méltóság nélküli viselésének adták tanúbizonyságát.

A frakcióvezető felhívta arra a figyelmet, hogy az ellenzéki padsorokból senki nem gratulált még Koncz Zsófiának, ebből pedig az következik, hogy

a vereséget nemcsak viselni nem tudják a balliberális oldalon, de a saját problémáikkal sem tudnak szembenézni.

A Fidesz frakcióvezetője a maga részéről hozzátette, hogy várják Koncz Zsófiát édesapja helyére a fideszes képviselők sorába, és bízik abban, hogy azt a munkát, amelyet Koncz Ferenc elkezdett, azt lánya folyatni tudja, és javítani tud a térségben élők életminőségén.

Kocsi Máté arról is beszélt, hogy a választók ítéletet mondtak, nem ízlett nekik a Soros-kolbász, és semmiből sem kérnek, ami Gyurcsány Ferenc nevéhez köthető. A baloldal mindenestől megbukott

– húzta alá a frakcióvezető.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!