2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Kocsis Máté: A választóknak nem ízlett a Soros-kolbász

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a választók az időközi választáson ítéletet mondtak az ellenzéki összefogásról, nem ízlett nekik a Soros-kolbász. Kocsis Máté szerint a baloldal mindenestől megbukott.

Kocsis Máté, a Fidesz Frakcióvezetője kínosnak nevezte az felszólalásában, hogy a baloldali pártok hallgattak a borsodi időközi választáson történtekről. A Jobbik pedig követve az elnökük tegnap megkezdett magatartását, csak a vagdalkozás és a vereség méltóság nélküli viselésének adták tanúbizonyságát.

A frakcióvezető felhívta arra a figyelmet, hogy az ellenzéki padsorokból senki nem gratulált még Koncz Zsófiának, ebből pedig az következik, hogy

a vereséget nemcsak viselni nem tudják a balliberális oldalon, de a saját problémáikkal sem tudnak szembenézni.

A Fidesz frakcióvezetője a maga részéről hozzátette, hogy várják Koncz Zsófiát édesapja helyére a fideszes képviselők sorába, és bízik abban, hogy azt a munkát, amelyet Koncz Ferenc elkezdett, azt lánya folyatni tudja, és javítani tud a térségben élők életminőségén.

Kocsi Máté arról is beszélt, hogy a választók ítéletet mondtak, nem ízlett nekik a Soros-kolbász, és semmiből sem kérnek, ami Gyurcsány Ferenc nevéhez köthető. A baloldal mindenestől megbukott

– húzta alá a frakcióvezető.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

246 határsértőt tartóztattak fel szombaton

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 246 határsértőt tartóztattak fel és 128 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. 2021. szeptember 19.

Reagált a Fidesz az ellenzék saját előválasztásával kapcsolatos vádjaira

A Fidesz kommunikációs igazgatója színjátéknak nevezte az előválasztást. 2021. szeptember 19.

Gyurcsány továbbra sem válaszol a HírTV-nek

Jászberényben tartott utcafórumot az MTV ostromának 15. évfordulóján a DK elnöke. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!