2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Belföld

Kocsis Máté: a Kutyapárt tud vicces is lenni, de ez most bunkóság

Az ellenzék szerint vicces, a Fidesz szerint ízléstelenség a kutyapárt Ellek című magazinja. A viccpárt a kormány hétpontos családvédelmi akciótervén gúnyolódott. A bejegyzést a Liberálisok országgyűlési képviselője is megosztotta.

  • Kocsis Máté: a Kutyapárt tud vicces is lenni, de ez most bunkóság

Egy úgynevezett Ellek magazint adott ki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, kigúnyolva a kormány családvédelmi akciótervét. A fotót a liberális Bősz Anett az alábbi szavakkal tette ki oldalára: Trendi tippek a 7 pontos akciótervre. Kövér László, a szoptatásért felelős biztos (vagy valami ilyesmi) milyen boldog lesz. Sermer Ádám szerint ez csak egy internetes poén.

Ami nyilván azt hivatott kifigurázni és kikarikírozni, hogy a kormány szülőgépekként tekint a nőkre és ez a jelenlegi probléma, hogy a jelenlegi kormányzat úgy próbálja megoldani a népesedési problémát, úgy próbálja pótolni a Magyarországról kivándorolt embereket, hogy megpróbálja lefizetni a magyar nőket, hogy szüljenek darabra minél többet– mondta Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester jelöltje. A DK szerint is csak viccként lehet értelmezni az újság címlapját.

Azt gondolom, ha valaki ezen megsértődik, akkor annak a régi mondásnak az igazságát bizonyítja, hogy akinek nincs humorérzéke, az más gaztettekre is hajlamos– mondta Arató Gergely a DK frakcióvezető-helyettese. A Fiatal Családosok Klubja szerint azonban semmi nevetséges nincs a szülésen, a családon.

Támogatnunk kell azt, hogy a demográfiai mutatók egyre jobb irányt vegyenek és egyre több gyermek szülessen Magyarországon és hogy ne fogyjon a magyarság, hanem növekedjen. Úgyhogy ezt a csomagot kifigurázni, egy ilyenfajta ízléstelen dolgot állítani, azt mindenképpen elítéljük– véli Király Nóra a FICSAK elnöke. 

A Fidesz szerint bántó a címlap. Szerintem tud a kutyapárt vicces is lenni, viszont szerintem ez nem humor, ez bunkóság és roppantul ízléstelen és szerintem nagyon bántó sok millió édesanyával szemben – válaszolta a Hír TV kérdésére a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint arról a politikusról aki ezt hirdeti, a választóknak kell ítéletet mondani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!