2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Kivizsgálja az igazságügyi bizottság a Migration Aid párttá alakulásának ügyét

A parlament igazságügyi bizottsága napirendre veheti a Migration Aid párttá alakulásának ügyét - írja a Magyar Idők. A lap szerint Czunyiné Bertalan Judit, a bizottság elnöke kérte a testülettől, hogy tekintsék át az ügy törvényességét, és vizsgálják meg a civil szervezet párttá alakulásának körülményeit.

A parlament július végén fogata el a Stop Soros törvény-csomagot, amelynek értelmében 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek. A Migration Aid korábban úgy nyilatkozott, nem találtak olyan szakembert, aki meg tudta volna mondani, hogy rájuk vonatkozik-e bevándorlási különadó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!