2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Kivizsgálja az igazságügyi bizottság a Migration Aid párttá alakulásának ügyét

  • Kivizsgálja az igazságügyi bizottság a Migration Aid párttá alakulásának ügyét

A parlament igazságügyi bizottsága napirendre veheti a Migration Aid párttá alakulásának ügyét - írja a Magyar Idők. A lap szerint Czunyiné Bertalan Judit, a bizottság elnöke kérte a testülettől, hogy tekintsék át az ügy törvényességét, és vizsgálják meg a civil szervezet párttá alakulásának körülményeit.

A parlament július végén fogata el a Stop Soros törvény-csomagot, amelynek értelmében 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek. A Migration Aid korábban úgy nyilatkozott, nem találtak olyan szakembert, aki meg tudta volna mondani, hogy rájuk vonatkozik-e bevándorlási különadó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!