2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Kirándulj és síelj a Bakony szívében: megújult a Síaréna Vibe Park

Új névvel, arculattal és megújult gasztronómiai kínálattal éled újjá az eplényi hegy.

  • Kirándulj és síelj a Bakony szívében: megújult a Síaréna Vibe Park

A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások mámorító illata adja a Síaréna Vibe Park pikantériáját, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit Eplényben (https://epleny.utisugo.hu/)

 

 

„A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan meseszép helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Ide érdemes eljönni a családdal és a barátokkal is, akkor is ha épp nyugalomra vágyunk, vagy ha vad lüktetésre illetve adrenalinra. A hegy már bizonyította, hogy  nem csak télen kínál számos sportolási és szórakozási lehetőséget, hanem tavasszal, nyáron és ősszel is. Számos családi-és sportprogrammal, kertmozival, tematikus túrával várja a látogatókat, a Síaréna Vibe Park pedig még több vibe faktorral készül az elkövetkező időszakban” – mondja Dr. Paksi Piroska, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.

Októberben családi kézműves foglalkozással, nagy síszezon előtti kőszedéssel, halloween-i tökfaragással vár mindenkit a hegy. Télen a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbag-je extra adrenalint garantál majd az igazán vállalkozó szelleműeknek. Tavasztól a kerékpárosoké lesz a terep, akár sportként űzivalaki, akár hobbiként, a hegyen biztos, hogy megtalálhatja majd a számításait.

„Kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek, és folyamatos kerékpártúrákat és erdeikirándulásokat szervezünk majd szakképzett túravezetők irányításával. A Sport43 ingyenes kezdeményezésselösszefogva az iskolás csoportokat idén sem hagyjuk ki a legjobb programokból, eddig közel 30.000 gyerek tartottmár velünk. A nonprofit programsorozat keretein belül tematikus osztálykirándulásokat szervezünk nekik,libegőzéssel, túrázással, télen pedig térítésmentes síelési és snowboardozási lehetőséggel. A tavalyi szezonbana téli sportok kedvelői - 73.000 fő -, 116 hóbiztos napon hódolhattak szenvedélyüknek, közel 8 km hosszúpályarendszer, 16 különféle síútvonal, valamint Magyarország legnagyobb kezdő és leginkább családbarát, A7pályája vár minden sí rajongót idén is. Mindemellett terepfutó központtá is váltunk, és folyamatos tematikustúrákkal - erdőfürdőzés, szarvasbőgés-túra, szentjánosbogár-túra - csalogatjuk a természet szerelmeseitEplénybe” – folytatja Boós Imola, a Síaréna Vibe Park marketing vezetője.

„A szolgáltatások színvonalának emelésére törekszik mindenki. A Síaréna is évről-évre bővül, új pályák és felvonók létesültek, folyamatos a fejlesztés. A Vibe Park arra törekszik, hogy igazi négy évszakos központtá váljon, ahol minden időszakban megtalálhatják az ide látogatók az őket feltöltő programokat, átérezhetik a Bakony különleges hangulatát és együtt rezonálhatnak a természettel. Eplény mottója: Sport és pihenés mindenévszakban” – mondja Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője.A Síaréna Vibe Park megújulásával együtt az eplényi vendéglátás is újjászületik: új trendek, minőségigasztronómiai kínálat minden évszakban, új séf várja az ínyencségek kedvelőit a hegyen.

„Az a csodálatos természeti környezet, ami itt körülvesz bennünket, valamint szolgáltatásaink, programjainkszínes palettája szinte már kívánja, hogy minőségi gasztronómia párosuljon hozzá. Terveink közt szerepel, hogyaz év mind a négy évszakában változatos eseményekkel és profi vendéglátással találkozzanak majd a hozzánklátogatók.

Részben megújuló „gasztro” csapatunk, - élén profi séfünkkel, Fazekas Tamással - kiváló ételekkel vár majd minden éhes sportrajongót, családdal kirándulót, természetjárót és pihenni vágyót. Igazi kulináris utazásra hívunk mindenkit, változatos, minőségi ételekkel, italokkal" – mesél a gasztronómia újításairól Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!