2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Kinyitottak a fürdők is

A Somogy megyei Igali Gyógyfürdő is kinyitotta kapuit, reggel 9 órakor. Belépni azonban csak védettségi igazolvány és arcképes igazolvány együttes felmutatásával lehet. Kivételt képeznek ez alól azok, akik gyógykezelésre, beutalóval érkeztek a fürdőbe. Az intézményben csak az egészségügyi szolgáltatások igénybevételénél kötelező a maszk használata, de a korlátokat, zuhanyzókat, illemhelyeket óránként fertőtlenítik a fürdő munkatársai.

  • Kinyitottak a fürdők is

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!