2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Kinevezte Áder János a Magyar Honvédség parancsnokát

Áder János köztársasági elnök csütörtöki hatállyal kinevezte Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagyot a honvédség parancsnokává. Kinevezése 2021 június 3-tól 2026 május 31-ig szól. Az új parancsnok Korom Ferencet váltja, aki maga kérte felmentését 2023-ig szóló megbízatása alól. Ruszin-Szendi Romulusz katonai pályafutását a tapolcai Csobánc Sorozatvető Tüzérezrednél kezdte, 1995-ben, majd később szolgálatot látott el Irakban és Afganisztánban. Ezt követően a Honvéd Vezérkar hadműveleti csoportfőnökének, majd a Bocskai István Lövészdandár parancsnokává nevezték ki. A katonai vezető a térség meghatározó és ütőképes haderejének további építését nevezte fő feladatának.

  • Kinevezte Áder János a Magyar Honvédség parancsnokát

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!