2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kihelyezett ülés Szolnokon

Szolnokon tartotta első kihelyezett ülését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tanácsadó Testülete. Bár az egyetemet a legtöbben a Ludovika Campusszal azonosítják, több vidéki bázisa is van az ott folyó felsőfokú képzésnek.

  • Kihelyezett ülés Szolnokon

Több évnyi szünet után 2018-ban indult el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem katonai állami repülő-szakán a pilóták és a repülésirányítók képzése.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tanácsadó Testületének kihelyezett ülése a magyar harci repülőzés közelgő hetvenedik évfordulója előtt is tiszteleg. A egyetem fenntartójának két elvárása van az intézménnyel szemben: az egyik, hogy az itt végzettek hazájuk szolgálatát tekintsék hivatásuknak.

A Zrínyi Miklós nevét felvett haderőreform részeként ősszel érkeznek a Honvédség új típusú helikopterei a szolnoki bázisra. Az ezeket a gépeket kezelő, kiszolgáló személyzet magas fokú képzése továbbra is Szolnokon folyik majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!