2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 17:25

Belföld

Kiderült, hogy miért törölte a Facebook a Pesti Srácok oldalát

Hivatalos közleményben reagált a PestiSrácok.hu szerkesztősége a döbbenetes cenzúra ellen.

  • Kiderült, hogy miért törölte a Facebook a Pesti Srácok oldalát

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Facebook Meta törölte a PestiSrácok.hu oldalát a legnagyobb közösségi felületről.

A szerkesztőség közleményben tudatta, hogy a törlésre

"veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértése és kéretlen tartalmak közzététele" miatt került sor.

"Mindez számunkra teljességgel érthetetlen, hiszen nem népszerűsítünk terrorista, vagy bűnözői csoportokat, az említett Hunnia-ügy fejleményeiről például a teljes magyar média beszámolt" - közölte a szerkesztőség.

PestiSrácok.hu a közleményében azt írja, hogy "a Facebook a választási kampányok közeledtével az elmúlt években rendre brutális módon korlátozta a szuverenista-nemzeti média jelenlétét és a közönségünk elérését, bizakodóak vagyunk".

Mint kiderült, a szerkesztőség panasszal élt a cenzúra ellen, reménykednek, hogy hamarosan visszaállítja oldalukat a Meta.

"Reméljük, hogy a hétfői munkanapon az európai Facebook elvben Írországban székelő humán cenzorai felülbírálják a döntést és helyreállítják a hazai konzervatív sajtó egyik legrégebbi oldalának elérhetőségét" - írták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!