2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

Belföld

Ki mindenkinek intézett kórházi VIP-ellátást Magyar Péter?

Magyar Péterről lesz szó, a Hungarian Dickről, aki (nem létező) lelke mélyén már Kedves Vezetőnek látja magát, s aki most éppen a kórházakat látogatja, hogy beszámoljon rettenetes tapasztalatairól – szóval erről a gazemberről lesz szó, úgyhogy szorítsanak illatos keszkenőt az orruk alá - idézte az Origo Bayer Zsolt Magyar Nemzetben megjelent cikkét.

  • Ki mindenkinek intézett kórházi VIP-ellátást Magyar Péter?

A Magyar Nemzet publicistája többek között így vázolta Magyar Péter kórházi ámokfutásának kettősségét:

"...ez a gátlástalan gazember nemrég még saját magának és a családjának követelt különleges ellátást és mindenféle VIP-részleget – nem fogják kitalálni, hát elmondom: a volt feleségére hivatkozva! 

Lássunk néhány konkrét esetet. Nagyapjának, (jog)Erőss Pálnak éppen a Honvédban intézett „VIP-ellátást”, ami arról szólt, hogy nekik rendelési időn kívül, de adj’ uramisten, most azonnal kell ám szemészeti ellátás. Hivatkozási alap: a (volt) feleség… Aztán nagyanyjának, Erőss Pálné született Mádl Teréziának intézett különleges ellátást, sms-ben közölte az illetékessel, hogy a nagyit ne a Jánosba vigyék, hanem menjen ki hozzá a Kapás utcai ügyelet, mert – most figyeljenek! – „az ismert okok miatt nem akarok mentőt hívni hozzá”. Majd kiderült, hogy muszáj mentőt hívni. Ekkor azzal állt elő ismét, hogy a nagyit ne a területileg illetékes és ügyeletes János-kórházba vigyék, hanem a Korányiba, mert ott már tavasszal elintézte, hogy egyszemélyes intenzíven legyen és lehessen 24 órán keresztül látogatni, és ugyanezt kellene most is elintézni. El ne felejtsük: mindezt karácsony szent napján! Hivatkozási alap: a (volt) feleség…"

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!