2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Kevésen múlt a vonattragédia Kelenföldön

Kis híján összeütközött két vonat Kelenföldnél. A két szerelvény egymással szemben, egymástól alig száz méterre állt meg.

A Pécsről érkező Intercity és a Szombathelyre induló gyorsvonat haladt egy vágányon. A Hír Televízió információi szerint Budapest és Háros között az egyik munkagép elvágott egy vezetéket. Emiatt a biztosítóberendezések nem működtek. Ezt az információt közölték a mozdonyvezetőkkel is, kérve, hogy az adott szakaszon csak nagyon lassan haladjanak. Vélhetően az egyik szerelvény vezetője nem kapta meg ezt az információt, és emiatt ment a két vonat ugyanazon a sínen. Az eset miatt 5-6 órás késés alakult ki. Az utasok hálásak voltak, ugyanakkor mérgelődtek is. Örültek annak, hogy megúszták a balesetet, de bosszankodtak, mert volt, aki emiatt a repülőgépről, más a saját előadásáról késett le, amit így nem tudott megtartani.

15 órakor még mindig fennakadás volt a pályaudvaron, mert még csak egy sínpár járható. Lassan azonban helyreállt a forgalom. A közlekedésbiztonsági szervezettel és a rendőrséggel közösen vizsgálja a MÁV, hogy miként mehetett egymással szembe két személyvonat Kelenföld és Háros között.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!