2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 09:10

Belföld

Kettős mérce

Kettős mércét alkalmaz és menekül a Hír TV kérdései elől Vadai Ágnes. A DK politikusa szerint pazarlás a miniszterelnöknek védőfelszerelést adni, ahhoz, hogy végigjárja a járványkórházakat. A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese arra azonban nem akart válaszolni, hogy Gyurcsány Ferenc madárinfluenza alatt viselt védőruhája is felesleges volt e.

  • Kettős mérce

A DK frakcióvezető-helyettese az ATV-ben arról beszélt, hogy Orbán Viktornak semmi keresnivalója sincsen a kórházakban. Vadai Ágnes azt hangsúlyozta, hogy a miniszterelnök jelenléte csak felfordulást okoz az egészségügyi intézményekben és a védő ruházat, amit ráadnak az pazarlás.

Ezek a képek 2006-ban készültek akkor a madárinfluenzával küzdött Európa.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként azt ígérte, hogy Magyarország a világon elsőként legyártja az oltóanyagot. A pár hónappal később elkészült vakcina hatékonyságát azonban a kereskedelmi világszervezet, valamint a Magyar Tudományos Akadémia szakemberei is cáfolták. A DK elnöke, akkor szintén védőfelszerelésben még egy hattyúboncoláson is részt vett.

Szerettük volna megkérdezni Vadai Ágnest: nem tartja e kettős mércének, hogy Orbán Viktor esetében sajnálja a védőruhát, de pártelnökénél ez látszólag nem zavarja.

A DK-s képviselő először a távolság tartásra hivatkozott, majd elmenekült a válasz elől.

A miniszterelnök az elmúlt hetekben számos a járvány elleni védekezésben érintett kórházat látogatott meg, mivel személyesen is szeretett volna meggyőződni arról, hogy a védekezéshez minden eszköz rendelkezésre áll.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Adósai vagyunk hőseinknek, minden hazánkfiának, aki valaha életét áldozta a hazáért - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott megemlékezésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!