2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kétszázmillióval kerülnek majd többe Karácsony Gergely helyettesei

Kétszázmillió forinttal kerülnek majd többe az adófizetőknek Karácsony Gergely helyettesei - erről ír az Origo. A hírportál szerint azzal, hogy Karácsony háromról ötre emelte a helyettesei számát, ráadásul megnövelte azok fizetését és illetményeiket is maximalizálta, a teljes önkormányzati ciklusra máris 200 millió forint többlettel terhelte meg a fővárosi költségvetést. A főpolgármester kampányában azt ígérte, hogy nem épülnek új stadionok, ameddig minden kerületben nem lesz CT, de híradónk kérdésére azt nem tudta megmondani, hány egészségügyi műszer jött volna ki a helyettesei miatt fellépő többletköltségekből.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!