2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Belföld

Kétes múltú emberekkel veszi körbe magát a Tisza párt alelnöke + videó

Nyugdíjasokat kifosztó, börtönben ült anyós gazdasági vezető, félkarú rablókkal seftelő pártalapítók, alvilági testőrök – kétes múltú emberekkel veszi körbe magát Magyar Péter. Most kiderült, hogy a Tisza Párt fővárosi listáján második helyre került Ordas Eszter – aki megcsapolta volna a BKV-t.

  • Kétes múltú emberekkel veszi körbe magát a Tisza párt alelnöke + videó

Menetrend szerinti BKV hajók közlekedtek még néhány éve a Duna fővárosi szakaszán. – Karácsony Gergely döntése miatt ugyan most már nem járnak, ám korábban egy menetrend szerinti hajóüzemeltetés tárgyában kiírt BKV-tenderhez kapcsolódik Magyar Péter budapesti jelöltje. Ordas Eszter – aki a Tisza Párt listáján a második helyen szerepel, meg akarta csapolni a tendert - erről ír a Mandiner.

Ordas és társai még 2020-ban igyekeztek a fővárost megkárosítani, a BKV ugyanis észrevette, hogy a pályázatok jelentős szövegegyezést mutattak, vagyis felvetődött a kartellgyanú. A pályázó négy cég közül kettő pedig röviddel azelőtt alakult meg, ugyanazon a napon.

A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata során összesen 16,5 millió forint bírságot szabtak ki.

Az elmúlt napokban Magyar több jelöltjéről is kiderült, hogy kétes múltja van.

„Halihó! 2 jóbarát leugrana a Garda tóra, Budapestről, május 6-10 körül. 1-2 vállalkozó szellemű, jókedvű lány, ha csatlakozna, nem ijednénk meg… Hotel van, autóval megyünk, program szuper, pihi, hajókázás, miegymás…”

– ezt a szöveget írta több, Olaszországgal vagy társkereséssel kapcsolatos Facebook-csoportba Dálnoki Áron 2023 áprilisában. Dálnokit, május 6-án a Nemzeti Választási Iroda már nyilvántartásba is vette, mint a Tisza Párt XVII. kerületi polgármester-jelöltjét.

A Tisza párt EP listájának a 6. helyezettje, Gerzsenyi Gabriella aki egy tavalyi facebook posztjában hasztalannak nevezte a rezsicsökkentést. Gerzsenyi Gabriella 2005 és 2021 között dolgozott Brüsszelben, az Európai Bizottságnál.

„Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok." - ezt írta közösségi oldalán a Tisza-Párt egyik EP- képviselőjelöltje.

Kollár Kinga a Tisza Párt listáján a hetedik helyen szerepel, jelenleg pedig az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi ügyekért felelős főigazgatóságán dolgozik - derítette ki a Mandiner.

1200 embert vert át, kicsalta a pénzüket, bankpapírokat hamisított Sájer Mária Judit, aki nem mellesleg, Magyar Péter barátnőjének az anyja. Sájer a tettéért négy évet ült a legsúlyosabb büntetés-végrehajtási intézményben, fegyházban. Miután kikerült a börtönből, Magyar Péter legközelebbi munkatársa lett. Nemcsak gazdasági vezető, de ő irányítja Magyar Péter titkárságát is.

Sájer Mária éveken át egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalt, lopott és hamisított, nyugdíjasok százait is gátlás nélkül meglopva.

Miután Magyar a Tisza Párthoz igazolt, kiderült az is, hogy Ügynök és besúgó volt pártjának alelnöke. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Deák Boldizsár a Kádár-rezsim be-épített ügynöke volt,, és jelentéseket is készített „Sólyom” fedőnéven.

"Ha most valaki Magyar Péter pártjára szavaz, akkor 5 évig ad mandátumot embereknek." - erre hívta fel a figyelmet a Nézőpont Intézet vezetője Csörte című műsorunkban. Mráz Ágoston Sámuel hangsúlyozta, 2029 nyaráig lesznek EP-és önkormányzati képviselők azok, akiknek most júniusban bizalmat szavaznak a választók.

"Egy olyan politikusnak a jelöltjei, akit két hónapja még nem ismert senki, és két hónapja azt mondta, nem akar politikus lenni, a jelöltjei között pedig olyanok vannak, akik egy hónapja még bírálták, támadták Magyar Pétert." - mondta a a Nézőpont Intézet vezetője, aki hozzátette, sok esetben azt sem lehet tudni, hogy a Tisza Párt jelöltjei milyen álláspontot képviselnek egyes politikai kérdésekben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!