2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Két holttest egy romos tanyán

Két holttestet találtak Mende és Sülysáp között, egy korábban leégett romos tanyán.

Rendőrségi információk szerint a hatvanas éveiben járó házaspár feltehetően füstmérgezésben vesztette életét, körülbelül két héttel korábban. Az elhunytakra egy közeli barátjuk talált rá, aki ezután értesítette a rendőrséget – számolt be a helyszínről a Hír TV munkatársa. A nő és a férfi – egyikőjük rokonának elmondása szerint – alkoholproblémákkal küzdött, nem volt munkájuk, ezért is derülhetett csak ki több nap után a tragédia. A rendőrségi vizsgálat még tart a halál pontos okának és időpontjának a megállapítására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!