2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Két baloldali propagandalapot is beperel Gulyás Gergely

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter Facebook-oldalán számolt be róla, hogy eljárást indít két ellenzéki hírportál ellen álhírterjesztés vádjával.

  • Két baloldali propagandalapot is beperel Gulyás Gergely

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen

– A baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget.

– Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya.

– Ugyanezt a “hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az Édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm. Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.

– A baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

– Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen. A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára.

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen

– írta a Facebook-oldalán Gulyás Gergely.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!