2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Keresik a megoldást az orvoselvándorlás megfékezésére

Szakorvosi minimumbérrel állítaná meg az orvoselvándorlást az egészségügyi államtitkár. Zombor Gábor már tárgyal a rezidensszövetséggel és az orvosi kamarával a megoldásról.

A legfrissebb adatok szerint az elmúlt hét évben több mint nyolcezer magyar orvos vándorolt külföldre, tavaly pedig több szakvizsga előtt álló orvos kért külföldi munkavállaláshoz igazolást, mint egy éve. Az államtitkár szerint a rezidensösztöndíj csak egy ideig jelent megoldást a problémára, az azt követő időszakra is kell valamilyen alternatívát adni a fiatal orvosoknak, hogy Magyarországon maradjanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!