2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Kérdéseket vet fel a DK elnökének vagyonnyilatkozata

Egyre átláthatatlanabb Gyurcsány Ferenc vagyonának alakulása - írja Magyar nemzet. A DK elnöke az elmúlt években több mint 2,1 milliárd forintot vett ki az Altus Portfólió Kft.-ből, eközben a saját vagyona csupán 198 millió forinttal növekedett 2016 óta. A legújabb vagyonnyilatkozat alapján az egykori szocialista miniszterelnök ingatlan-portfóliója sem változott az utóbbi években, így ott sem találhatók az Altusból kivont összegek. A lap szerint ebből adódik a kérdés, hogy az 1,9 milliárd forintból kerülhetett-e a DK környékére is, mivel a Gyurcsány család feltehetően nem évi négyszázmillió forintból fedezi mindennapi megélhetését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Jakab óriási öngólt rúgott

Posztban világított rá a baloldali polgármester siralmas munkájára 2021. szeptember 26.

Vadai Karácsonynak: Nekünk nem kenyerünk a házmestertempó!

Vadai Ágnes nyílt levélben figyelmeztette Karácsony Gergelyt, hogy szövetségben nem illik egymást feljelentgetni. 2021. szeptember 26.

Orbán: Minden új templom bástya a nemzet szabadságáért és nagyságáért folyó küzdelemben

A miniszterelnök a pesterzsébeti református Összetartozás-templom felszentelésén mondott beszédet. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Napi aktuális extra – Németország választott

Nagyszabású, a németországi választásokkal foglalkozó adás a HírTV műsorán! Rendkívüli egyórás élő adásunkban kapcsoltuk Berlint, Brüsszelt és a Mathias Corvinus Collegium választási eredményváróját is Budapesten. A stúdióban pedig Kiss J. László egyetemi tanár.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!