2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Kérdés, hogyan folytatja ezek után az ellenzék

Vita és érvek helyett harmadik világbeli kocsmai jelenettel és pancser puccskísérlettel próbálkozott az ellenzék a Parlamentben. Veszélyes az irány, vagy sem? – erről is diskuráltak a Hír TV Csörte című műsorának képviselői.

  • Kérdés, hogyan folytatja ezek után az ellenzék

Az ellenzéki politikusok úgy akarták megakadályozni a túlóratörvény megszavazását, hogy nem engedték fel a pulpitusra Kövér László házelnököt, aki emiatt szankciókat helyezett kilátásba. 

Szakonyi Péter, a napi.hu szerkesztője szerint ez nem volt kirívó eset a magyar parlamentarizmus történetében, példát azonban nem tudott mondani. 

Lánczi Tamás politikai tanácsadó ezzel szemben úgy gondolja, nagyon jó hagyomány volt, hogy a képviselők nem vitték be az utcai cselekményeket az Országgyűlésbe. „Ez most  megtörtént. Nem tudom, hogyan folytatja az ellenzék, ha nem tartja legitimnek a Parlamentet, nem tartja be annak a szabályait” – mondta Lánczi, aki szerint a Parlament a párbeszéd, és nem az agresszió színtere kell, hogy legyen. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!