2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Kémügy: Verest is meghallgatja az ügyészség

Veres Jánost is meghallgatják a kémügyben – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap azt írja: az államellenes bűncselekmény miatt tavasszal indult büntetőperben tanúként hallgatná meg az ügyészség a volt szocialista pénzügyminisztert.

A Gyurcsány-kormány minisztereként Veres János felügyelete alá tartozott a vám- és pénzügyőrség. A Heti Válasz korábban azt írta: a vámosok ferihegyi kirendeltségén tudtak Magyarországra érkező orosz kémekről. Az ügyben a vád szerint a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati kara közreműködésével Magyarország érdekeit sértő információk kerülhettek a Nemzetbiztonsági Hivataltól orosz kézbe. A Magyar Nemzet úgy tudja: az ügyben múlt héten tanúként hallgatták meg Ficsor Ádám volt MSZP-s titokminisztert is.

Még április elején előzetes letartóztatásból házi őrizetbe került a Debreceni Törvényszéken tárgyalt „kémügy” első- és harmadrendű vádlottja, a Nemzetbiztonsági Hivatalt (NBH) 2004 és 2007 között vezető Galambos Lajos nyugállományú vezérőrnagy és Püski László vállalkozó. Az ügyben az említett két vádlott mellett Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány titokminisztere és Laborc Sándor tábornok, az NBH egy másik volt vezetője ellen emelt vádat a Budapesti Katonai Ügyészség tavaly decemberben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!