2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Kémügy: Verest is meghallgatja az ügyészség

Veres Jánost is meghallgatják a kémügyben – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap azt írja: az államellenes bűncselekmény miatt tavasszal indult büntetőperben tanúként hallgatná meg az ügyészség a volt szocialista pénzügyminisztert.

A Gyurcsány-kormány minisztereként Veres János felügyelete alá tartozott a vám- és pénzügyőrség. A Heti Válasz korábban azt írta: a vámosok ferihegyi kirendeltségén tudtak Magyarországra érkező orosz kémekről. Az ügyben a vád szerint a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati kara közreműködésével Magyarország érdekeit sértő információk kerülhettek a Nemzetbiztonsági Hivataltól orosz kézbe. A Magyar Nemzet úgy tudja: az ügyben múlt héten tanúként hallgatták meg Ficsor Ádám volt MSZP-s titokminisztert is.

Még április elején előzetes letartóztatásból házi őrizetbe került a Debreceni Törvényszéken tárgyalt „kémügy” első- és harmadrendű vádlottja, a Nemzetbiztonsági Hivatalt (NBH) 2004 és 2007 között vezető Galambos Lajos nyugállományú vezérőrnagy és Püski László vállalkozó. Az ügyben az említett két vádlott mellett Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány titokminisztere és Laborc Sándor tábornok, az NBH egy másik volt vezetője ellen emelt vádat a Budapesti Katonai Ügyészség tavaly decemberben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!