2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Káslert és Domokost is meghallgatná a szocialista politikus

Az humán minisztert és a számvevőszék elnökét is meghallgatná az Országgyűlés Népjóléti bizottságában a testület szocialista elnöke.

  • Káslert és Domokost is meghallgatná a szocialista politikus

Korózs Lajos Domokos László két héttel ezelőtti állításáról kérdezné őket, aki több interjúban is arról beszélt, hogy az ellátó rendszert átszövi a korrupció és káosz van az egészségügyben.

A szocialisták arra lennének kíváncsiak, hogy hol tapasztaltak ilyet az állami és kormányzati vezetők, tettek-e feljelentést és ha igen, kivel szemben.

„Én azt remélem, hogy Domokos László, az Emberi Erőforrások minisztere, az egészségügyet irányító államtitkár odajön a bizottság elé, és világosan elmondja egyrészről Domokos azt, hogy mit tárt föl, hol tárt föl, milyen feljelentéseket, milyen intézkedéseket foganatosított, és a tárcánál pedig azt, hogy milyen módon kívánják ezeket megszüntetni?” – így Korózs Lajos országgyűlési képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt.
Radar - Ismét hullanak a rakéták + videó

Radar - Ismét hullanak a rakéták + videó

A Hamász már a tűzszünet lejárta előtt rakétatámadást indított Izrael ellen és a válasz sem maradt el. Az Izrael és Hamasz közötti háború így az 56. napjához érkezett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!