2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Karikó Katalin Bolyai-díjat kap

Karikó Katalin kapja idén a magyar tudományos élet legrangosabb elismerését, a Bolyai-díjat. A kutató-biológus úttörő szerepet játszott a Covid-19 elleni, mRNS-alapú vakcina kifejlesztésében. Szabó Gábor, a Bolyai Díj Alapítvány Kuratóriumának elnöke azt mondta: Karikó Katalin eredményeit világszerte figyelemmel kíséri az akadémikus közeg és a közélet egyaránt. A 100 ezer euró pénz-jutalommal járó elismerésről egy tizenöt tagú, független bizottság dönt. A Bolyai díj mellett az Unesco és a L'oréal nemzetközi tudományos díját is megkapja a magyar tudós.

  • Karikó Katalin Bolyai-díjat kap

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!