2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Karácsony néhány virág ültetésével dicsekszik

,,Virágba borult Pest, Buda és Óbuda!” – Ezt írta facebook oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester ugyanakkor elismeri, hogy ez csak a margitszigeti Centenáriumi emlékmű körül virágágyásra mondható el. Wintermantel Zsolt a HírTV-nek azt mondta: örül, hogy Budapest születésnapjára egy-egy virágágyásba valóban virágot ültetnek, de azért egy főváros működtetése ennél többről szól.

  • Karácsony néhány virág ültetésével dicsekszik

A méteres gaz már messziről látható Óbudán, a Csíkszereda parkban. A Hollós Korvin utcában pedig még a cukkini is kivirágzott a lakóházak előtt.

A helyeik szerint a fővárosi vezetés és a helyi önkormányzat semmit sem tesz a közterületek rendben tartásáért.

,,Virágba borult Pest, Buda és Óbuda!”

Mindeközben erről posztolt közösségi oldalán Budapest első embere. Karácsony Gergely gyorsan hozzáteszi: legalábbis a margitszigeti Centenáriumi emlékműnél megújuló virágágyásban. A főpolgármester, a főváros stilizált térképével készül Budapest 150. születésnapjára. Már csak egy kis türelmet kell kérnünk, és hamarosan minden kilátogató megcsodálhatja a színpompás fővárost - teszi hozzá.

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az a néhány beruházás, amivel Budapest főpolgármestere a facebookon népszerűsíti magát, nagyon kevés egy kétmilliós létszámú város működtetéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!