2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Karácsony Gergelyt még a kispesti korrupciós botrány sem érdekli

Továbbra sem válaszol a HírTV riportereinek a főpolgármester. Karácsony Gergelyt most többek között a kispesti korrupciós botrányról szerettük volna kérdezni.

  • Karácsony Gergelyt még a kispesti korrupciós botrány sem érdekli

A főpolgármester korábban nyíltan kiállt Kispest szocialista polgármestere mellett, azt mondta, hogy ő bízik Gajda Péterben. Közben a Hír TV-nek egy koronatanú azt nyilatkozta, hogy bűnszervezet működik Kispesten. V. Ákos, aki a társaság sofőrjeként a belső kör tagja volt elmondta, hogy hogyan lopják ki a pénzt a kerület költségvetéséből, és azt is, hogy az egészet a háttérből Gajda Péter szocialista polgármester irányítja. Karácsonyt ezt nem kommentálta, azt viszont megosztotta a HírTV-vel, hogy hogyan érzi magát.

A Fidesz szerint felháborító, hogy nincs következménye a kispesti korrupciós ügynek

Felháborító, ami Kispesten folyt, ahogy bántak az emberekkel, ahogy viszonyultak az emberi sorsokhoz, és az is, ahogy a botrány kipattanása után tagadtak.

Az Informátornak kitálaló sofőr szavait idézte a hétfőn parlamentben a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Böröcz László szerint nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné Lackner Csaba nevét.

Aggasztó, hogy ezek a dolgok Gajda Péter MSZP-s polgármester tudtával és részvételével történtek, de még ennél is felháborítóbb, hogy azóta sincs semmilyen következménye a történteknek. Hiszen a Krinyóként ismert Kránitz Krisztián mind a mai napig a kispesti vagyonkezelő élén áll. Pedig maga Lackner mondja azt: mindenki tudja, mennyit rakott zsebre. De ugyanúgy kérdőre lehetne vonni a polgármestert is amiatt, hogy miért nem mondatja le Lacknert a mandátumáról? Vajon sakkba tartja-e valamivel?

Böröcz László úgy fogalmazott: Lackner Csaba kispesti szocialista politikus anyagi helyzete szokatlan egy átlagos önkormányzati képviselőhöz képest, hiszen egy százmilliós ingatlan és több luxusóra is birtokában van. Azonban a kispesti korrupciós ügy kirobbanása óta még mindig nincs következménye a történteknek.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az ügyészség megcáfolta Magyar Péter állítását + videó

Az ügyészség megcáfolta Magyar Péter állítását + videó

Egyetlen irat sem tűnt el az úgynevezett Völner–Schadl-ügyben - jelentette ki a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Fürcht Pál főügyész - Magyar Péter nevének említése nélkül - elmondta: többször megfogalmazták az ügyészséggel szemben azt a vádat, hogy tények lettek kihúzva a vádiratból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!