2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Bayer show 00:05

Belföld

Karácsony Gergely szeretné, ha a DK által elképzelt Magyarország megvalósulna + videó

Vitézy Dávid szerint nem meglepő a főpolgármester kijelentése, hiszen ő vezeti Gyurcsány Ferenc budapesti listáját is.

  • Karácsony Gergely szeretné, ha a DK által elképzelt Magyarország megvalósulna + videó

Karácsony Gergely - főpolgármester: "Ha azt a kérdést teszem föl, hogy én milyen közpolitikát vagy milyen ajánlatot szeretnék látni Magyarországon. Az egy baloldali szociáldemokrata és zöld program. Tehát én azt látom, hogy ez a szövetség és annak a vezetője olyan dolgokat mond Magyarország jövőjéről, amit én szeretném ha megvalósulna."

A kormánypárt főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán reagált Karácsony kijelentésére. Szentkirályi Alexandra szerint ez is azt bizonyítja, hogy a jelenlegi főpolgármester Gyurcsányék alattvalója.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje: "Lehet, hogy ön boldog emlékek kötik ahhoz a 7 évhez, amikor Gyurcsány Ferenc politikai tanácsadója volt, de a magyarok kínkeservesen megszenvedték a rendőrterrort, az ország kirablását és a hazugságokat. Karácsony azt akarja, hogy az országban visszatérjen a Gyurcsány-korszak, mert szerinte az tesz jót az országnak. A hozzáállása változatlan, ahogy régen, úgy most is Gyurcsányék hű alattvalója. Karácsony teljesítményével Gyurcsány elégedett, de a Budapestiek nem!"

Vitézy Dávid szerint nem meglepő Karácsony Gergely kijelentése, hiszen a kampánya arról szól, hogy olyan embereket ültessenek a fővárosi közgyűlésbe, akiket korrupciós ügyekben gyanúsítanak.

Vitézy Dávid - főpolgármester-jelölt, Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület: "Karácsony Gergely beiratkozott és feliratkozott a Demokratikus koalícióba, ő vezeti a listájukat. Én semmi meglepőt nem találok abban, hogy azonosul Gyurcsány Ferenccel, hiszen ő vezeti Gyurcsány Ferenc budapesti listáját."

Ezzel az ajánlattal ő nem szeretne együttműködni, ezért állítanának egy alternatívát - tette hozzá Vitézy.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!