2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Káosz a zuglói parkolás ügye

Figyelemfelkeltő szórólapokat helyeztek el Zuglóban ismeretlenek, akik arra akarják felhívni a figyelmet, hogy Karácsony Gergely ígéretével ellentétben nem tette ingyenessé a kerületieknek a parkolást június 13-tól. A kerület fideszes alpolgármestere Híradónk kérdésére megerősítette, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt szándékosan ellehetetlenítette, hogy bevezessék a kerületiek számára kedvező döntést.

  • Káosz a zuglói parkolás ügye

Zuglóban szórólapokon hívják fel a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely vezetése alatt hatalmas veszteségeket okozott a kerületnek a parkolás üzemeltetése. Arra is felhívják a figyelmet, hogy július közepén hiába döntött a képviselő testület a kerületben élőknek szóló ingyenes parkolásról, Karácsony Gergely még mindig nem vezette be az intézkedést.

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője szerint attól, hogy Karácsony Gergely nem tudja megoldani a zuglói parkolás ügyért, még jó főpolgármester lehet belőle.

A DK szerint Karácsony Gergely kiváló munkát végez Zuglóban. Gréczy Zsolt szerint nincs baj a veszteségesen működő parkolással és a kerület gazdálkodása is megfelelő.

Rozgonyi Zoltán, Zugló fideszes alpolgármestere szerint, nem meglepő, hogy a kerületi lakók felháborodtak Karácsony tehetetlenségén.

Az ellenzék főpolgármester-jelöltjének többször is lehetősége lett volna, hogy a testületi döntés alapján ingyenessé tegye a parkolást a zuglóiaknak.

Rozgonyi Zoltán azt is elmondta, hogy Karácsony szándékosan ködösít a kerület költségvetéséről, mert szerinte már most is csak hitelből tartható fenn az önkormányzat működése.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!