2024. 10. 23. Szerda Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kábítószert találtak egy férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kutyáját egy férfi a Békés megyei Medgyesbodzáson szombaton; a nyomozás során kábítószer is előkerült - olvasható a police.hu-n vasárnap.

  • Kábítószert találtak egy férfinél, aki lelőtte a szomszéd kutyáját

Az állat bement a férfi bekerítetlen udvarára, ekkor lőtte le. A rendőrséget a kutya gazdája értesítette, miután vérnyomokat talált a férfi háza előtt. A rendőrök az udvar hátsó részében találták meg a kölyökkutya tetemét.

A 46 éves férfi nem tagadta, hogy ő lőtte le az állatot, de azt állította, hogy légpuskát használt. A kutya sérüléséből azonban arra következtettek a rendőrök, hogy a férfi lőfegyvert tarthat otthon.

A házkutatás során a nyomozók engedély nélkül tartott puskákat és lőszereket, továbbá egy udvari melléképületben dobozokban és zacskókban szárított cannabist is találtak. A kert hátsó részében egy fákkal sűrűn benőtt területről 29 tő kender került elő. A nyomozók a töveket és a szárított növényeket is lefoglalták, hatóanyag-tartalmukat szakértők vizsgálják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, kábítószer birtoklása és állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!