2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Belföld

Juhász Péter pénzgyűjtő oldaláról külföldre mehetnek ki az adatok + videó

A Magyar Nemzet információi szerint az Együtt egykori elnöke változatlanul kapcsolatban áll a Bajnai Gordon-féle DatAdattal, és az Action for Democracy-hoz tartozó, Action Network-höz küldi a internetes követői adatait.

  • Juhász Péter pénzgyűjtő oldaláról külföldre mehetnek ki az adatok + videó

Van egy pénzgyűjtő platform, amelyen keresztül anyagi támogatást igyekszik magának összegyűjteni az Együtt korábbi elnöke. Juhász Péter úgynevezett tényfeltáró és ismeretterjesztő videók készítéséhez kéri szimpatizánsainak támogatását. Az adatkezelést számos külföldi vállalat kezeli, többek között a magyar közéletben hírhedt, Bajnai Gordonhoz köthető DatAdat is - írja a Magyar Nemzet.

A lap a Tűzfalcsoport tényfeltáró internetes oldalra hivatkozva részletezi: a juhászpeter.eu oldalon is lehet a bukott politikust követni.

Aki itt feliratkozik a hírlevélre, szerteágazó céghálóval találkozhat az adatkezelésben: többek között észt, osztrák, amerikai, és írországi szervezetekkel.

Ezek közé tartozik a Bajnai Gordonhoz köthető DatAdat-cégcsoport tallinni és bécsi részlege, illetve az Action Network nevű donációs felület is, ahol a baloldali tüntetések kapcsán gyűjtöttek adományokat.

A Korányi Dávid-féle Action for Democracy-hoz tartozó Action Network volt az a weboldal, amely lebuktatta Karácsony Gergelyéket, hiszen ott derült ki, hogy csupán tizenegy adomány érkezett be hozzájuk a korábban hangoztatott ezres nagyságrendű helyett, és mégis sikerült négymilliárd forinttal megtámogatni a baloldal kampányát.

"Évtizedek óta civil ügyek kapcsán minden politikai akciómhoz támogatásokat kértem és kaptam is, és ezért nagyon hálás vagyok" 

- ezt még 2018-ban mondta Juhász. Az egykori politikus akkor arra panaszkodott, hogy 350 ezer forintos fizetéséből még a telefonszámláját sem tudja befizetni. Pár nappal később pedig bejelentette, hogy több száz utalás érkezett a számlájára, amiből mintegy 3 millió forintot gyűjtött össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!