2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Belföld

Jelentősen csökkent a Fidesz támogatottsága

Harmadával csökkent a Fidesz támogatóinak tábora novemberben a Tárki legfrissebb közvélemény-kutatása szerint.

A kormánypártok 12 százalékpontot veszítettek népszerűségükből – feltehetően a közelmúlt hazai és nemzetközi politikai konfliktusai miatt. A Fidesz–KDNP támogatottsága novemberben így 25 százalékos. Az elpártolók leginkább a bizonytalanok arányát növelik: az ellenzéki pártok támogatottsága kisebb mértékben nőtt. A Jobbik népszerűsége jelenleg 12 százalékon áll, őket követi 11 százalékkal az MSZP. A DK-ra és az LMP-re a megkérdezettek 3, az Együtt–PM-re pedig 2 százaléka szavazna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!