2020. július 2.,
csütörtök, Ottó napja

Jelentős a torlódás Csanádpalotánál

MTI

2020. március 27., péntek 09:19

Hét órára nőtt a kamionok várakozási ideje a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépőn oldalán péntek délelőttre - olvasható a rendőrség honlapján. A személyforgalomban a kilépő oldalon kétórás a várakozás. Az adatok szerint az M43-as autópályán Csanádpalotánál 15 kilométeres a kamionsor.

 

A román-magyar határszakaszon Nagylaknál négy órát kell várakozniuk a kamionoknak a kilépésre, Ártándnál kifelé három-, a belépő oldalon kétórás a várakozási idő a teherforgalomban - írták.

A megnövekedett határátlépés miatt elterelik a forgalmat a 42-es főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt elterelik a személygépjárművek forgalmát a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

Az ártándi közúti határátkelőhelyre vezető úton tovább erősödik a forgalom, ezért Berettyóújfalu és Biharkeresztes között forgalomterelésre kell számítani.

Az Ártánd irányába autósokat Mezősas-Berekböszörmény-Biharkeresztes felé terelik a rendőrök. A tehergépjárművek forgalmát a terelés nem érinti.

 

 

MTI