2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Jakab Péter: Nem lesz rendkívüli tisztújítás

Nem lesz rendkívüli tisztújítás, Volner János pedig hazudik – így reagáltak a Jobbik politikusai az alelnök újabb nyilatkozatára. A frakcióból kizárt Volner ezúttal a Jobbik és a nemzetközi Soros-hálózat kapcsolatáról írt közösségi oldalán.

  • Jakab Péter: Nem lesz rendkívüli tisztújítás

Péntek esti kizárása előtt a Jobbik balliberális oldalhoz való közeledéséről, kizárása után pedig a Jobbik és a nemzetközi Soros-hálózat kapcsolatáról beszélt Volner János. Az alelnök – aki rendkívüli tisztújításon venné át az ellenzéki párt vezetését – azt hangoztatja, hogy a jelenlegi pártvezetés felelőssége a kialakult helyzet.

„Most azt látjuk, hogy jelenleg van egy elnökségünk, de nagyon sok döntésből ki vagyunk hagyva, mi is csak utólag szereztünk tudomást bizonyos döntésekről, amit Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton hoz, sokszor a sajtóból tájékozódunk, vagy éppen a folyosón kapunk el egy félinformációt. Gondoljon bele, amikor a párt alelnökeként én nem tudhatom azt, hogy kikkel épít a Jobbik külpolitikai kapcsolatot. És utána Soros embereire bukkanok, ez számomra maga a rémálom” – mondta Volner.

Jakab Péter a Jobbik szóvivője az ATV Egyenes beszéd című műsorában úgy fogalmazott: pártja nem épít kapcsolatot balliberális pártokkal, Volner János pedig hitehagyottá vált.

„Én azt látom, hogy ő az aki hitehagyott, vagy valamivel megzsarolták, amiért úgy gondolta, hogy neki most el kell hagynia ezt a közösséget, és eközben a mai napon már megérkezett a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, több stúdióban is találkoztam vele, meghallgattam miket mondott, hát komolyan mondom többször Sorosozott, mint Dömötör Csaba a parlamentben, azért ez nem kis teljesítmény” – mondta Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke kedden reggel tömören reagált Volner állításaira. „Volner János megérkezett a NER-be, és hazudik. Köszönöm!”

A Jobbikban dolgozó állítólagos Soros-emberről közben az alfahir.hu-nak Vona Gábor is nyilatkozott. A volt pártelnök emlékeztetett arra, hogy Teplán István volt CEU-vezető akkor vállalt szerepet a Dúró Dóra által szervezett értelmiségi holdudvarban, amikor az elnökségnek Volner János, Toroczkai László és Fülöp Erik is tagja volt. Vona jelezte, nem emlékszik arra, hogy ekkoriban bárki szót emelt volna emiatt – egyébként pedig nem tartja korrektnek, hogy jobbikos politikusok olyan emberek becsületébe gázolnak, akik a közösségüket segítették és kiálltak mellette.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!